Etusivu Tekniikkavakuutus Kodinkonevakuutus Rallivakuutus

Arvot ja eettisyys

Asiakas on meille tärkein. Tavoitteemme on tuottaa asiakkaamme hankinnoille lisäarvoa ja tarjota asiakkaamme tarpeita vastaavia palveluita ja tuotteita. Ilman asiakasta ei ole meitä.

Avoimuus. Meille on ehdottoman tärkeää, että toimintamme on avointa, rehellistä ja luotettavaa. Vakuutusehdot ja kattavuustiedot ovat aina helposti esillä kotisivuillamme, jotta asiakkaamme voivat tutustua niihin jo harkitessaan vakuutustamme ja viimeistään sitten, kun asiakkuus on jo syntynyt. On reilua kaikille osapuolille, että puhutaan oikeasta tuotteesta oikealla nimellä. Näin ei synny virheellisiä käsityksiä eikä pettymyksiä yhdellekään osapuolelle. Pelataan sääntöjen mukaan, se on kaikkien etu.

Kehittyminen. Yrityksemme muodostuu ihmisistä. Opimme kokemuksistamme ja kehitämme toimintaamme sen pohjalta. Kasvamme ja opimme jatkuvasti niin yksilöinä kuin yrityksenä. Haluamme ravistella asennetta vakuutusalaa kohtaan, niin omaamme kuin yleistäkin. Olemme avoimia mahdollisuuksille. Hyödynnämme vahvuuksiamme ja etsimme jatkuvasti uusia kannattavia ideoita.

Vastuu. Kannamme vastuumme lupauksemme mukaisesti. Pyrimme kaikkia osapuolia kunnioittaviin sopimuksiin ja sitoudumme tekemiimme sopimuksiin asiakaslupauksemme lunastamiseksi.

Onnistuminen. Toimintamme perustuu luottamukseen kaikkien osapuolien välillä, ei vain yksipuolisesti vaan kaikki huomioiden. Kunnioitamme ja arvostamme asiakkaitamme ja teemme yhteistyötä saavuttaaksemme yhteiset tavoitteet. Vain yhdessä voimme onnistua. Mottomme onkin:

Haluamme olla reilu kumppani kaikille osapuolille. Samaa odotamme kumppaneiltamme.

Pehmeät arvot. Meillä on myös muita, pehmeitä arvoja, jotka eivät suoranaisesti liity toimintaamme. Tuemme vuosittain suomalaisten lääkärihelikopterien toimintaa, koska koemme sen toiminnan erittäin tärkeänä. Luotamme myös Suomen nuoriin ja olemme tukeneet heitäkin, jotta mahdollisimman monella olisi tasavertaiset mahdollisuudet selviytyä elämän haasteista. Myös eläimet, niin lemmikki- kuin luonnoneläimet, ovat lähellä sydämiämme.

Mahdollisuuksien mukaan tuemme muitakin tärkeiksi kokemiamme asioita.

Eettisyys. Toimialaamme sitovat lait ja määräykset. Emme hyväksy rikkomuksia näiden asioiden noudattamisessa. Noudatamme hyviä liiketoimintatapoja sekä kannamme oman vastuumme myös ympäristöstä ja pienillä valinnoillamme tuemme ympäristönsuojelua ja kestävää kehitystä.

Historia

Alunperin Rallivakuutus Oy:n toiminta on syntynyt omistajan harrastuksen kautta aikaisemman oman toimen oheen. Keski-Suomessa syntyneellä, lapsuutensa ja nuoruutensa siellä viettäneellä omistajalla on ollut pikkupojasta lähtien unelmana ralliautot ja -autoilu. Tämä unelma on pitänyt omistajan rallipiireissä vuosikymmenet. Valtavan suuren kontaktiverkon kautta noin 15 vuotta sitten avautui mahdollisuus alkaa tehdä myös työtä ralliautojen parissa. Se alkoi rallikaluston hankinnasta, sen vuokraamisesta ja ralliin liittyvistä tapahtumajärjestelyistä. Myöhemmin tuli mukaan myös ralliautojen kisavakuuttaminen, mikä kasvattikin nopeasti osuuttaan ja jätti varjoonsa muun toiminnan.

Yrittäjän erikoisosaaminen ja tietotaito ralliautoilusta ja ajoneuvotekniikasta loivat luonnollisen laajentumissuunnan henkilöajoneuvojen puolelle. Muutaman vuoden vaativan pohjatyön ja tiukkojen neuvottelujen ansiosta saatiin valikoimiin uusi vakuutustuote käytetyille ajoneuvoille. Uuden toimialan kunnolla käynnistämiseksi oli välttämätöntä tehdä päätös henkilökunnan lisäämisestä. Kuten niin monet yrittäjät, niin tämäkin, aloitti henkilökunnan lisäämisen turvallisesti perheen piiristä. Oma vaimo jätti silloisen työnsä ja siirtyi kaupallisen koulutuksen omaavana miehensä yritykseen työskentelemään. Myyntityöhön avuksi palkattiin myös muutama perheen ulkopuolinen työntekijä. Käytettyjen ajoneuvojen vakuuttaminen aiheutti nopeasti painetta myös korvauskäsittelyyn ja aika pian palkattiinkin lisää henkilökuntaa. Yrityksen kasvuvaiheen aikana Suomen, muun Euroopan ja koko maailman taloustilanne on ollut suhteellisen haastava ja tämä on tietysti vaikuttanut toimintaan. Koko yrittäjäuran aikana on koettu monet ylä- ja alamäet, mutta tämä kuuluu normaaliin yrittämiseen ja elämään ylipäätään. Koska yrittäminen Suomessa on kallista ja jotta tukijalkoja olisi vielä hieman enemmän, käytettyjen ajoneuvojen vakuuttamisen jälkeen laajennettiin toimintaa myös kodinkoneiden vakuuttamiseen teknisten ongelmien varalta valmistajan takuuajan päätyttyä. Tämä on tuorein liiketoiminta-alueemme ja luottamuksemme kyseiseen toimialaan on vahva. Kehitämme toimintaamme jatkossakin hakien edelleen lisää soveltuvia toimialoja, joissa voimme tarjota taloudellista turvaa asiakkaillemme. Vakuutettavia kohteita maailmassa on ja tämä mahdollisuuksien moninaisuus onkin ehkä vakuuttamisen suola.